octombrie 3, 2022

Doua turnee de pregatire in preajma Sarbatorilor de Iarna pentru HC Zalau

Primul turneu va avea loc la Zalau, in perioada 21 – 22 decembrie, iar al doilea la Cluj, o saptamana mai tarziu

rn

HC Zalau va sustine primul meci oficial din 2019 pe 10 ianuarie, acasa, cu detinatoarea Cupei EHF – SCM Craiova. Pana atunci, elevele lui Tadici vor avea o serie de partide amicale, avand in vedere ca deja au fost programate trei turnee.
Primul va avea loc la finalul cantonamentului de la Cheile Gradistei , dupa care HC Zalau va reveni acasa, dar in preajma Sarbatorilor de Iarna vor mai avea loc doua turnee amicale.
in perioada 21 – 22 decembrie, va avea loc un turneu amical in organizarea lui HC Zalau, unde potrivit managerului Gheorghe Tadici, deja au confirmat, CSM Slatina si SCM Craiova, urmand ca a patra echipa sa se stabileasca intre Universitatea Cluj, Minaur Baia Mare sau Gloria Bistrita.
O saptamana mai tarziu, intre Craciun si Revelion, mai precis in perioada 28 – 29 decembrie va avea loc un turneu amical si la Cluj, unde deja se cunosc participantele. Este vorba de Universitatea Cluj, HC Zalau, Minaur Baia Mare si Gloria Bistrita.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.