Două puncte termice din Zalău primesc utilitate

0
554

 Primăria Municipiului Zalău a scos la licitație două puncte termice, PT 37 de pe strada Pictor Ioan Sima și PT 3 de pe strada Sfânta Vineri nr. 15A, licitație care se va derula în data de 9 iunie.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții municipalității, în aceste spații vor putea fi derulate activități de comerț cu produse alimentare sau nealimentare, activități de prestări servicii – frizerie, coafor, reparații aparate casnice, florării, xerox – profesiuni liberale sau sedii de firme.

”Conform Certificatului de Urbanism, în aceste puncte termice sunt interzise discoteci, cluburi, unități productive poluante sau incomode prin traficul generat, unități agro-zootehnice adăposturi pentru animale, abatoare, stații de întreținere auto, construcții provizorii de orice natură, depozite en gros/ de substanțe inflamabile sau toxice/materiale refolosibile, platforme de precolectare a deșeurilor urbane, orice lucrări de terasament care împiedică evacuarea și colectarea apelor meteorice”, mai precizează reprezentanții Primăriei.

Cei intersați de închirierea acestor spații pentru a derula activitățile permise prin certificatul de urbanism pot procura caietele de sarcini de la Primărie, iar depunerea ofertelor se poate face până în data de 3 iunie, ora 12.00. Licitația propriu zisă va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Zalău, în sala mică de ședințe, în 9 iunie, la ora 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.