Două petreceri, “sparte” de polițiștii zălăuani

Două evenimente private la care au participat mai multe persoane au fost întrerupte, la sfârşitul săptămânii, de către poliţişti. Petrecăreții au fost trimiși acasă, iar administratorul localului a fost sancţionat.

Primul eveniment a fost întrerupt de polițiști vineri, 7 ianuarie, în jurul orei 20.30. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipale au constatat că la un local din oraș e în plină desfășurare un majorat, deși astfel de evenimente private sunt interzise.

Administratorul societăţii a fost amendat cu 3.000 de lei.

Se pare că sancțiunea nu l-a speriat prea tare pe patronul localului pentru că, a doua zi, în 8 ianuarie, la ora 22.15, poliţiştii au constatat, în același local, un alt majorat. Şi de această dată petrecerea a fost întreruptă, iar administratorul a fost sancţionat cu 5.000 de lei.

În această perioadă, evenimentele private (nunţi, botezuri, majorate, etc.) sunt interzise.

2 thoughts on “Două petreceri, “sparte” de polițiștii zălăuani

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.