Două noi fluxuri de vaccinare la Sărmăşag şi Crasna

Două noi fluxuri de vaccinare la Sărmăşag şi Crasna

Două noi fluxuri de vaccinare vor fi deschise în Sălaj, în perioada imediat următoare, la Sărmășag și la Crasna.

Prefectul Dari Toma, alături de subprefectul Andrea Ciortea şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, Ligia Marincaş, au verificat, joi, locaţiile în care vor funcţiona cele două centre de vaccinare. De asemenea, au avut loc discuţii cu personalul medical şi reprezentanţii administraţiei locale, în ceea ce priveşte autorizarea acestor centre.

“Vaccinul rămâne cea mai importantă armă a noastră în combaterea pandemiei, motiv pentru care deschidem, în perioada imediat următoare, două noi fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19, la Sărmăşag şi Crasna”, afirmă prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma.

Atât la Crasna, cât și la Sărmășag sunt îndeplinite toate condiţiile pentru ca procesul de imunizare a populaţiei să se desfăşoare în mod corespunzător, spun autoritățile.

Planificarea celor care doresc să fie vaccinaţi a demarat deja, existând o listă de aşteptare de peste 600 de persoane pentru centrul de vaccinare de la Sărmăşag şi circa 450 de persoane la Crasna.

În perioada imediat următoare se aşteaptă și alocarea dozelor de vaccin, precum şi posibilitatea de planificare pe platformă a persoanelor, pe zile şi ore.

“Mă bucur să există un interes mare al populaţiei pentru vaccinare, dovedit de listele de aşteptare existente la această oră. Sper să putem dechide cât mai repede aceste centre. În acelaşi context, vreau să mulţumesc autoritărilor locale şi întregului personal medical implicat, pentru eforturile din această perioadă şi să le transmit că mă bazez în continuare pe sprijinul lor. De asemenea, vreau să îi asigur de sprjinul nostru necondiţionat, atunci când au nevoie”, declară prefectul Dari Toma.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *