Doua intrebari au primit raspuns:

•Cristian Gatu a fost reales in functia de presedinte al Federatiei Romane de Handbal, si
•Antrenorul Dan Petrescu a ales echipa din Liga a II-a a Rusiei, Kuban Krasnodar.
1.Cristian Gatu, dublu campion mondial, in 1970 si 1974, castigator a CCE, cu echipa Steaua, in 1977, a fost unul dintre cei mai mari conducatori de joc din lume, cu o viziune a jocului si o anticipatie stralucitoare a fazelor de joc, este pe functia actuala din 1996, fiind unul dintre cei mai longevivi presedinti de federatii, alaturi de Nicolae Vieru (gimnastica), Mircea Sandu (fotbal), Ana Pascu (scrima) si Nicu Vlad (haltere). In cadrul MTS a ocupat functia de secretar, sef al Departamentului Sport, intre anii 1991-1993.
2.Fostul tehnician al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a ales noua echipa pe care o va antrena, Kuban Krasnodar, din Liga a II-a a Rusiei, contra unei sume de instalare de un milion de euro si a unui salariu stagial de 500.000 de euro. Contractul incheiat cu gruparea rusa este pe trei ani. Kuban este unul dintre cele mai vechi cluburi din Rusia si este finantat de un magnat rus, care este si primarul unui oras cu peste 600.000 de locuitori.
“U”Jolidon Cluj- Oltchim Rm.Valcea 27-33
In ultimul meci oficial al anului 2009, echipa de pe Somes n-a rezistat tavalugului valcean in meciul jucat luni, 28 decembrie, in Sala “Horea Damian” din Cluj-Napoca. Dupa un inceput ezitant, Oltchim a apasat pe accelerator si le-a invins pe ambitioasele de la “U”Jolidon la un scor concludent: 27-33. Partida a fost restanta dintr-o etapa de campionat. In urma acestui rezultat Oltchim s-a distantat in fruntea clasamentului cu 16 puncte, fata de 12 cate are urmaritoarea sa, Stiinta B.Mare, iar “U”Jolidon a ramas pe locul 6, cu 10 puncte.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *