noiembrie 27, 2022

Doua fetite, de 8 ani si de 11 ani, prinse la furat de Ziua Canepii

Pe timpul desfasurarii spectacolului de duminica, 6 august, de la Galgau Almasului, în cadrul manifestarilor prilejuite de “Ziua Cânepii”, jandarmii din cadrul plutonului Jibou, sesizati despre furtul unei borsete in care se afla un telefon în valoare de 1.200 lei si suma de 50 lei, au constatat ca hotii au fost doua doua fetite, cu varsta de 11 si de 8 ani, ambele domiciliate în localitatea Gâlgau Almasului. 

Telefonul a fost gasit la aproximativ 150 de metri de locul faptei, iar borseta la aproximativ 200 de metri, în padurea din apropiere. Bunurile, în valoare totala de 1.250 lei, au fost restituite partii vatamate, un barbat de 36 de ani din Gâlgau Almasului.
Jandarmii au întocmit acte de constatare privind savârsirea infractiunii de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care urmeaza a fi înaintate Parchetului de pe lânga Judecatoria Jibou, în vederea continuarii cercetarilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *