Doua clanuri de romi din Zalau s-au batut doua zile la rand, de Pasti, in zona de langa statuia Wesselenyi

Doua clanuri de romi din Zalau  s-au batut doua zile la rand, de Pasti,  in zona de langa statuia Wesselenyi

Clanul de pe Olarilor s-a luat la bataie cu clanul de pe Mihai Eminescu. Un barbat de 47 de ani si un copil de 10 ani au ajuns la spital. Alti cinci batausi au fost dusi la Politie

rn

Doua clanuri de romi au incins o bataie ca in filme in centrul Zalaului in a doua zi de Pasti. Trecatorii au fost martori la scenele de groaza ce au avut loc luni seara, in jurul orei 19.00, langa fantana cu ingerasi din fata Cladirii Transilvania.
"Si-au rupt hainele de pe ei, se bateau, faceau scandal si strigau in gura mare. Un barbat a fost batut foarte rau si dus cu ambulanta. A fost ingrozitor ce am vazut", ne spune un martor ocular.
“n scandal au fost implicate clanurile de romi de pe strada Olarilor si de pe strada Mihai Eminescu. Scandalul a inceput de la mai multe femei rome, iar cand barbatii care le insoteau s-au implicat in cearta aceasta a degenerat intr-o bataie generala.
Un trecator a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje de la Politie, Politia Locala, Jandarmerie si Ambulanta.
Un barbat in varsta de 47 de ani a fost batut cu bestialitate, fiind transportat la Urgenta Spitalului Judetean Zalau. La spital a ajuns si un copil de 10 ani, implicat in bataie.
Cinci dintre persoanele implicate in conflictul violent, cu varste intre 28 si 47 de ani, au fost ridicate si duse la Politie, unde au primit amenzi in valoare totala de 1.100 de lei, adica, 220 de lei de unul, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Salaj, Maria Cristea. Alte cateva persoane au fost ridicate de Politia Locala.

rn

Episodul al doilea a avut loc ieri dimineata

rn

Dupa taraboiul de luni seara, spiritele nu s-au linistit insa. Bataia dintre clanurile de romi a fost reluata ieri dimineata, in acelasi loc. Membri ai celor doua clanuri de romi s-au intalnit din nou in fata Cladirii Transilvania si s-au luat iar la bataie. De aceasta data, in scandal au fost implicate doar trei persoane, cu varste intre 25 si 35 de ani.
O trecatoare, vazand scandalul, a sunat la 112, iar Politia a intervenit din nou, deschizand dosar penal celor trei batausi. "Cercetarile continua", ne-a transmis ieri Maria Cristea, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj. 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *