Doua cazuri noi de coronavirus in Salaj

Doua cazuri noi de coronavirus au fost raportate in Salaj in ultimele 24 de ore, astfel bilantul imbolnvirilor a ajuns la 139.

La nivel national, a fost inregistrat un nou record, inregistrandu-se 1,112 cazuri noi in ultimele 24 de ore.

Astăzi, 23 iulie, ora 13:00, în județul Sălaj, situația epidemiologică este următoarea: 66 de persoane se află în izolare la domiciliu. În momentul de față, nu mai există persoane în carantină instituționalizată.

Au fost confirmate 139 cazuri cu COVID-19 de la începutul epidemiei (2 cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore), din care: 103 persoane au fost externate, 20 de persoane sunt internate, iar 16 salajeni au decedat.

Datele menționate sunt în dinamică și se pot schimba de la o oră la alta.

Marcel Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj face apel către toți sălăjenii să dea dovadă în continuare de responsabilitate: “Îi rog pe toți sălăjenii să aibă un comportament responsabil, să conștientizeze faptul că acțiunile noastre îi pot afecta pe cei din jur și că trebuie respectate deciziile specialiștilor și ale autorităților, pentru limitarea infecțiilor cu noul Coronavirus. Vă mulțumesc tuturor celor care ați înteles deja, că numai respectând regulile, vom trece împreună peste această perioadă!”

Până astăzi, 23 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 41.275 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 24.862 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.787 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. 

About Author

One Reply to “Doua cazuri noi de coronavirus in Salaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *