octombrie 4, 2022

Doua ambulante noi pentru SMURD Salaj

În vederea cresterii capacitatii de reactie si raspuns în cazul situatiilor de urgenta si a dezastrelor colective, în prima etapa a Programului POR 2014 – 2020 – „Îmbunatatirea capacitatii de interventie la urgentele medicale”, doua ambulante au ajuns în dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Porolissum” al judetului Salaj.
În etapa a II-a vor mai fi livrate si alte ambulante prevazute în program.
Prin acest program derulat de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta, prin intermediul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, sistemul integrat de urgenta va beneficia de o îmbunatatire a serviciilor acordate, evaluarea primului-ajutor calificat, acordarea asistentei medicale si transportul pacientilor fiind asigurate la standarde ridicate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.