septembrie 30, 2022

Dosarul accidentului în care a fost implicat Lucian Bode a fost clasat

Secția Parchetelor Militare a clasat dosarul accidentului de circulație în care a fost implicată mașina lui Lucian Bode, în 30 august 2020, pe atunci ministru al Transporturilor, scrie G4Media.

Pe raza comunei Drăganu, în județul Argeș, mașina oficialului a depășit o coloană de autovehicule aflate în trafic, pe linie continuă, apoi a lovit un autoturism care circula din sens opus. Au fost rănite două persoane din autoturismul lovit, iar Lucian Bode, aflat pe bancheta din spate, a fost rănit la nas.

Dosarul penal în acest caz a fost deschis de Parchetul Judecătoriei Pitești, pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Ancheta a fost preluată apoi de Parchetul Tribunalului Militar Bucureşti, după care dosarul a ajuns la Secția Parchetelor Militare din Parchetul General.

Această instanță a confirmat, la solicitarea G4media, faptul că dosarul a fost clasat, deoarece nu sunt întrunite elementele necesare cerute de lege, atât sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, infracțiunii de nerespectare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, infracțiunii de omisiune a sesizării, cât și sub aspectul infracțiunii de încălcarea consemnului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.