decembrie 5, 2022

Dosar penal pentru ca nu oprit la semnalul regulamentar al politistilor

În timp ce desfasurau activitati de supraveghere a traficului rutier, pe Drumul National 1C, în localitatea Bârsau Mare, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ileanda au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, care circula cu viteza de 108 km/h.

rn

Conducatorul auto nu a oprit la semnalul politistilor, a accelerat moment în care a pierdut controlul directiei de deplasare, a patruns pe sensul pus de circulatie, a parasit partea carosabila si a intrat într-un parapet din beton. Dupa impact, barbatul a coborât din masina si a fugit spre padure în directia localitatii Ileanda. Politistii l-au prins în scurt timp, iar în urma legitimarii au stabilit ca este vorba despre un barbat de 35 de ani, din judetul Cluj. Fapta a fost constatata, marti, 10 iulie a.c., la ora 17.42.
În cauza, politistii au întocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *