februarie 5, 2023

Dosar penal pentru că nu a respectat ordinul de protecție

Un bărbat din Jibou s-a ales cu dosar penal, după ce nu a respectat ordinul de protecție emis pe numele său. Instanța i-a interzis acestuia să se apropie la mai puțin de o sută de metri de mama și de sora lui, însă bărbatul nu a respectat interdicția.

Marți, 14 decembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Jibou, a încălcat ordinul de protecție.

Pe numele bărbatul instanța a emis, în data de 7 septembrie, un ordin de protecție prin care i-au fost impuse mai multe interdicții, printre care și aceea de a păstra o distanță de 100 de metri față de mama și sora sa.

Cu toate acestea, luni spre marți, la miezul nopții, bărbatul s-ar fi prezentat la ușa imobilului în care locuiesc femeile, încălcându-și obligațiile.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut