ianuarie 29, 2023

Vineri, 10 decembrie, efective din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj, împreună cu lucrători ai Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord – Sucursala Zalău, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea sustragerilor de energie electrică și de elemente din rețelele de distribuție.

În cadrul acțiunii s-a constatat că la un imobil de pe raza localității Căpâlna, comuna Gâlgău, instalația electrică prezenta o improvizație care permitea ocolirea echipamentului de măsurare.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Actele de constatare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut