ianuarie 27, 2023

Dosar penal după ce s-a jucat cu petarde

Sâmbătă, 4 decembrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au prins în flagrant delict un tânăr din comuna Crasna, în timp ce detona pe stradă mai multe petarde din categoria P1.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării cele 10 bucăți de articole pirotehnice și au întocmit dosar penal pentru efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Polițiștii vă reamintesc faptul că articolele pritotehnie de divertisment din categoria P1 și F1 (mini-pocnitori) sunt interzise, inclusiv pentru deținere de către persoanele cu vârsta mai mică de 16 ani.

Articolele pirotehnice din această categorie pot fi folosite doar cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor și a mediului, respectând prevederile Legii 126/1995.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut