Doru Țârle, scos din cursa pentru postul de director la SCM Zalău

Singurul candidat care și-a depus dosarul pentru postul de director la Sport Club Municipal Zalău a fost respins. Potrivit comisiei care a analizat dosarul, Doru Marcel Țârle nu a făcut dovada îndeplinirii condiţiei referitoare la vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei de minimum 5 ani, condiție obligatorie pentru a putea candida pentru acest post.

Concursul pentru ocuparea funcției de director al Sport Club Municipal (SCM) Zalău, ocupată în prezent de Doru Marcel Țârle, ar fi trebuit să aibă loc săptămâna viitoare, în 31 mai. Ținând cont că singurul dosar depus a fost respins, municipalitatea va organiza o altă rundă de selecție de dosare și un alt concurs, în perioada următoare.
Condiţiile specifice solicitate pentru acest post prevedeau ca doritorii să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental: Ştiinţa sportului şi educaţiei fizice; Ştiinţe sociale – ramura de ştiinţă – Ştiinţe economice sau Ştiinţe inginereşti, și să aibă o vechime în muncă și în specialitatea studiilor necesare de minimum 5 ani.

Doru Marcel Țârle nu a făcut dovada vechimii în specialiatatea studiilor, a concluzionat comisia compusă din Călin Forț -președinte, Mariana Cuibuș, Alexandru Pura – membri, Dana Potroviță – secretar.

About Author

One Reply to “Doru Țârle, scos din cursa pentru postul de director la SCM Zalău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *