octombrie 3, 2022

Doru Matei: ‘Voi veni cu proiecte reale pentru dezvoltarea fotbalului salajean’

Conducatorul de la Sporting Zalau vrea sa aduca un plus fotbalului salajean si are in plan mai multe proiecte pe care spera sa le implementeze daca va deveni presedintele AJF Salaj

rn

Batalia pentru sefia fotbalului salajean se va da intre Daniel Sabou – actualul presedinte si Doru Matei – presedintele de la Sporting Zalau, liderul Seriei Vest din Liga a V-a. Ambii candidati au in spate ani de experienta in domeniul fotbalistic, astfel ca Doru Matei a fost arbitru divizionar, iar in momentul de fata este observator de arbitri in ligile superioare. Pentru scurt timp, Doru Matei a fost director executiv la FC Zalau, insa a renuntat la aceasta functie din cauza unor nemultumiri.
Fiind implicat in fotbalul salajean ca si conducator de echipa, fostul arbitru vrea sa aduca o imbunatatire nivelului si tocmai de aceea s-a decis sa candideze pentru functia de presedinte. in fata membrilor afiliati, Doru Matei se va prezenta cu un proiect real de dezvoltare, dar si cu o echipa din care fac parte mai multi oameni importanti de fotbal, precum Ioan Onicas, Dan Costin sau Birtalan Attila.
“in urma unor discutii avute cu oameni importanti din fotbalul salajean, am ajuns la concluzia ca eu sa candidez. Am experienta in domeniu, iar alaturi de mine vin Marius Pasca, Dan Costin, Ioan Onicas sau Birtalan Attila, care ma vor sustine in timpul campaniei, dar si dupa alegeri. Ma vor ajuta la implementarea proiectelor care sunt reale pentru dezvoltarea fotbalului salajean”, ne-a declarat Doru Matei.

Daca contracandidatul sau are ca si scop ca Salajul sa aiba din nou echipa de Liga a III-a, Doru Matei este mai atent la fotbalul din ligile judetene, unde spera sa aduca imbunatatiri, in cazul in care va si castiga alegerile. Doru Matei isi propune sa atraga fonduri pentru echipele din Salaj chiar si de la UEFA.
“Cu acordul echipelor, ne vom axa pe reorganizarea Ligii a V-a, incat sa fie mai facila. Vrem sa ne implicam pentru a atrage fonduri la AJF Salaj, dar si la echipe, atat prin proiecte cu Federatia Romana de Fotbal, dar sunt proiecte care se pot accesa inclusiv la UEFA, care de altfel au fost accesate de alte AJF-uri. Totodata, vrem sa mobilizam niste agenti economici care sa vina alaturi de noi.Voi merge pe la membrii afiliati si le voi spune despre proiectele care le am si intentiile mele pentru urmatorii patru ani. Ma cunosc foarte bine cu mai multi conducatori, mai ales cu cei din Liga a V-a, Seria Vest, unde am participat in ultimii doi ani. stiu ca si ei au unele nemultumiri vizavi de ce s-a intamplat in ultimii ani”, a precizat Doru Matei.
Conducatorul de la Sporting Zalau este optimist inaintea alegerilor si considera ca ambii candidati au sanse egale.
“Consider ca am sansele mele pe care le voi valorifica. in momentul de fata ambii candidati au sanse egale. Sper ca cei care vor veni din partea echipelor, in momentul in care le voi prezenta proiectele mele sa gandeasca numai pentru echipa lor in prisma castigului pe care l-ar avea in urmatorii patru ani”, a spus fostul arbitru divizionar.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.