ianuarie 31, 2023

Dorinel Munteanu va fi director tehnic la Universitatea Cluj

Fostul antrenor al Universitatii Cluj, Dorinel Munteanu, va prelua echipa incepand de joi, dar in functia de director tehnic, cea de antrenor principal urmand a fi ocupata in continuare de Marius Popescu. Conducerea echipei clujene nu a oferit alte detalii despre intelegerea cu Dorinel Munteanu, care a parasit “sepcile rosii” in turul campionatului, in favoarea angajamentului cu Steaua Bucuresti.
Surse din interiorul clubului U Cluj sustin insa ca Dorinel Munteanu ar urma sa semneze un contract pana in vara, cu optiune de prelungire pe doi ani, daca va salva echipa de la restrogradare. Pentru perioada ramasa pana la finalul sezonului, Munteanu ar urma sa primeasca 20.000 de euro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut