Dorin din Tusa a pierdut lupta pentru viață

      Dimineața a venit cu doliu în comunitatea Tusa din comuna Sîg, în urma decesului tânărului Dorin Costea, deces cauzat de leziunile produse în accidentul rutier în care a fost implicat în noaptea de 8 spre 9 iulie pe Drumul European E60, între localitățile Șaula și Izvorul Crișului, județul Cluj.

     Dorin, în vârstă de numai 22 de ani, a pierdut lupta pentru viață la un spital din Cluj, fiind internat în stare de comă de la momentul producerii accidentului. El conducea un autoturism marca Audi pe direcția Huedin-Cluj când s-a angajat într-o depășire a unui TIR, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un parapet și s-a oprit în măcinișul de pe marginea drumului. A suferit leziuni grave la cap, iar medicii clujeni au avut un pronostic rezervat în privința tânărului.

     Tânărul Dorin Costea avea o firmă de construcții și, împreună cu angajații săi, lucrau în această perioada la Morlaca, județul Cluj, unde contractase lucrările de introducere a rețelei de apă și canalizare. În toiul nopții a pornit singur spre Cluj, când s-a pordus și teribilul accident. El era jucător la echipa de fotbla din Liga a V-a Barcău-Tusa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.