Dorin din Tusa a pierdut lupta pentru viață

      Dimineața a venit cu doliu în comunitatea Tusa din comuna Sîg, în urma decesului tânărului Dorin Costea, deces cauzat de leziunile produse în accidentul rutier în care a fost implicat în noaptea de 8 spre 9 iulie pe Drumul European E60, între localitățile Șaula și Izvorul Crișului, județul Cluj.

     Dorin, în vârstă de numai 22 de ani, a pierdut lupta pentru viață la un spital din Cluj, fiind internat în stare de comă de la momentul producerii accidentului. El conducea un autoturism marca Audi pe direcția Huedin-Cluj când s-a angajat într-o depășire a unui TIR, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un parapet și s-a oprit în măcinișul de pe marginea drumului. A suferit leziuni grave la cap, iar medicii clujeni au avut un pronostic rezervat în privința tânărului.

     Tânărul Dorin Costea avea o firmă de construcții și, împreună cu angajații săi, lucrau în această perioada la Morlaca, județul Cluj, unde contractase lucrările de introducere a rețelei de apă și canalizare. În toiul nopții a pornit singur spre Cluj, când s-a pordus și teribilul accident. El era jucător la echipa de fotbla din Liga a V-a Barcău-Tusa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *