Dorin din Tusa a pierdut lupta pentru viață

0
5801

      Dimineața a venit cu doliu în comunitatea Tusa din comuna Sîg, în urma decesului tânărului Dorin Costea, deces cauzat de leziunile produse în accidentul rutier în care a fost implicat în noaptea de 8 spre 9 iulie pe Drumul European E60, între localitățile Șaula și Izvorul Crișului, județul Cluj.

     Dorin, în vârstă de numai 22 de ani, a pierdut lupta pentru viață la un spital din Cluj, fiind internat în stare de comă de la momentul producerii accidentului. El conducea un autoturism marca Audi pe direcția Huedin-Cluj când s-a angajat într-o depășire a unui TIR, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un parapet și s-a oprit în măcinișul de pe marginea drumului. A suferit leziuni grave la cap, iar medicii clujeni au avut un pronostic rezervat în privința tânărului.

     Tânărul Dorin Costea avea o firmă de construcții și, împreună cu angajații săi, lucrau în această perioada la Morlaca, județul Cluj, unde contractase lucrările de introducere a rețelei de apă și canalizare. În toiul nopții a pornit singur spre Cluj, când s-a pordus și teribilul accident. El era jucător la echipa de fotbla din Liga a V-a Barcău-Tusa.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.