septembrie 24, 2023

Dorel a lovit… cablul de alimentare cu energie electrică a băncilor din centrul Zalăului

0

Lucrările la Platoul de marmură din centrul Zalăului au lăsat fără curent electric două instituții bancare care funcționează în clădirea din imediata apropiere a șantierului.

Un martor ocular spune că muncitorii au tăiat cablul de alimentare cu energie electrică, iar o angajată a uneia dintre bănci a ieșit să reclame muncitorilor faptul că nu au curent electric în unitate.

Pățania vine la doar câteva zile după ce muncitorii care lucrează pe strada Unirii au ”reușit” să spargă o conductă de mari dimensiuni de alimentare cu apă a clădirilor din zonă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut