Societatea de transport public local, Transurbis Zalău, acordă reducere la abonamentele lunare pentru donatorii de sânge.

Prin urmare, fiecare cetățean care se prezintă la punctele de eliberare a cardurilor de călătorie cu dovada donării de sânge eliberată de Centrul de Transfuzie Sanguină obține o reducere de 50 la sută la abonamentul pe luna respectivă. În cazul studenților, reducerea acordată este de 90 la sută din tariful abonamentului.

”Donatorii de sânge se pot prezenta la oricare din punctele de distribuire a abonamentelor, care aparțin Societății Transurbis, cu adeverința eliberată de către Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj, pentru obținerea unui abonament lunar pentru transportul local cu reducere de 50%, respectiv 90% pentru studenți. Solicitanții trebuie să aibă domiciliul în Municipiul Zalău, iar reducerea se acordă în luna în care a avut loc donarea de sânge”, precizează Diana Breban, purtător de cuvânt al Primăriei Zalău.

Punctele de distribuire a abonamentelor sunt sediul SC Transurbis SA (Str. Fabricii, nr. 30/a), de luni până vineri, în intervalul orar 07.00-15:30; Cartier Brădet (Str. Gheorghe Doja), de luni până duminică, în intervalul orar 06.00-23.00; Clădirea Transilvania (P-ța Iuliu Maniu), de luni până vineri, în intervalul orar 06.00-22.00 și sâmbătă, în intervalul orar 7.00-15.00; Uz Casnic (Str. Armoniei) de luni până vineri, în intervalul orar 06.00-22.00 și sâmbătă, în intervalul orar 7.00-15.00 și Gara CFR (Bulevardul Mihai Viteazul) de luni până duminică, în intervalul orar 06.00-23.00.

Pe lângă reducerea acordată pentru transportul public local, donatorii de sânge beneficiază din partea Centrului de tichete valorice de masă, precum și de analize gratuite.