Doliu la Spitalul Județean. Asistentul șef al Blocului Operator a plecat în Lumea celor Drepți

Adam Katona, asistent șef al Blocului Operator din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău și un prieten de nădejde pentru toți cunoscuții săi, a decedat în ziua de Bobotează. Conducerea unității spitalicești în care și-a dedicat timpul, priceperea și sentimentele o viață întreagă, precum și colegii săi, sunt îndoliați și triști pentru pierderea suferită.

”Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău se alătură cu multă compasiune și durere în suflet familiei colegului nostru Katona Adam, asistent medical șef al Blocului Operator în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea celui care a facut atâta cinste profesiei de asistent medical! S-a stins un om atât de drag colectivului în care a lucrat, lăsând în urmă o durere imensă! În aceste clipe atât de grele pentru familie, le suntem alături în această grea suferință! Sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace. Amintire veșnică pentru cel care a fost asistent medical Katona Adam!”, este mesajul publicat pe pagina oficială a Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Adam Katona avea 55 de ani.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

About Author

One Reply to “Doliu la Spitalul Județean. Asistentul șef al Blocului Operator a plecat în Lumea celor Drepți”

  1. Vestea trecerii în neființă a asistentului șef al Blocului Operator din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău este profund tristă. Contribuția și devotamentul lui Adam Katona în domeniul medical sunt inestimabile, lăsând un gol imens în comunitatea medicală și în inimile celor care l-au cunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *