Un copil de 13 ani a fost găsit inconștient de familia sa, acasă, într-un bloc de lângă Adăpostul de noapte. Personalul medical care a intervenit și a efectuat manevre de resuscitare, fără succes din păcate, a declarat decesul minorului. Trupul neînsuflețit al copilului a fost transportat la morga Spitalului Județean în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii de investigații criminale, împreună cu procurorul de caz, vor stabili cauzele și împrejurările în care minorul și-a pierdut viața.

Pe grupurile de socializare a apărut informația că minorul s-ar fi sinucis. Informația oficială a IPJ Sălaj este aceea că nu există suspiciuni ca minorul să fi fost victima vreunei infracțiuni.

”Marți, 3 ianuarie, la ora 17.20, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin SNUAU 112 că, într-o locuință din municipiul Zalău, a fost găsit de către familie un copil în stare de inconștiență.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău împreună cu un polițist criminalist. Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia. Corpul neînsuflețit al minorului va fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Din primele investigații efectuate de polițiști, nu există suspiciuni ca minorul să fi fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii sălăjeni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii tragicului eveniment”, a precizat Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Graiul Sălajului.