ianuarie 29, 2023

Doliu în lumea medicală. Renumitul Dr. Augustin Pop s-a stins din viață

Comunitatea medicală sălăjeană a devenit mai săracă, pacienții au pierdut un specialist în tratarea bolilor dermatologice, iar societatea a pierdut un Om de mare valoare odată cu trecerea la cele veșnice a renumitului medic primar dermatolog, Augustin Pop.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Zalău au transmis duminică dimineața un mesaj prin care-și exprimă condoleanțele la adresa medicului care și-a dedicat o mare parte din viață tratării pacienților din Sălaj și nu numai.

”Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău anunță cu durere trecerea în neființă a domnului doctor primar dermatolog, POP AUGUSTIN.

Ne exprimăm condoleanțele noastre familiei îndurerate, a celui care a fost un medic dermatolog respectat și un profesionist desăvârșit, slujindu-și în mod exemplar profesia în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, atât în calitate de medic cât și din postura de director al unitații.

Respect și amintire veșnică pentru cel care a fost medic primar dermatolog Dr. POP AUGUSTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău”, e arată în comunicatul SJU Zalău.

Augustin Pop s-a stins din viață la venerabila vârstă de 78 de ani. Născut în satul Cheud, comuna Năpradea, renumitul medic s-a dedicat profesiei sale și pacienților săi. A deținut, pe parcursul carierei sale, și funcțiile de șef de secție în cadrul SJU Zalău, dar și de director al unității medicale. A fost implicat și în viața politico-administrativă a județului, deținând funcția de consilier județean.

Dumnezeu să îl odihneasscă în pace!

8 thoughts on “Doliu în lumea medicală. Renumitul Dr. Augustin Pop s-a stins din viață

  1. Suntem profund indurerati si intristati de trecerea la cele vesnice a Dr. POP AGUSTIN, un profesionist desavirsit, un om minunat si un prieten devotat cum rar intilnesti in viata!
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
    Sincere condoleante familiei greu incercata!
    Fam.Dr. Dirjan Ioan

  2. Suntem profund îndurerați de aceasta trecere in neființa a prietenului de o viața! Un Om deosebit, un medic extraordinar! Sincere condoleanțe familiei!

  3. Vestea disparitiei renumitului si stimatului dr. Pop Augustin lasa un gol imens in lumea medicala, a prietenilor si a celor apropiati lui. Sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut