ianuarie 27, 2023

Doliu în lumea medicală. Medicul Viorica Condor s-a stins din viață

Cunoscutul medic primar pediatru, Viorica Condor, a încetat din viață vineri, după o grea suferință.

Anunțul privind decesul medicului care a salvat și tratat mii de copii în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău a fost făcut pe pagina oficială a unității medicale, printr-un emoționant mesaj de condoleanțe:

”Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău se alătură cu multă compasiune familiei doamnei doctor Condor Florica Viorica, medic primar pediatru care a făcut cinste halatului alb pe care l-a purtat întreaga carieră. Amintirea doamnei doctor va fi păstrată de către personalul unității noastre, fiind un medic apreciat atât de către colegi, cât și de către pacienții care i-au admirat blândețea și profesionalismul.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Respect și amintire veșnică pentru cea care a fost medic primar pediatru,

Dr. CONDOR FLORICA VIORICA!

Echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău”

Doamna doctor Condor împlinise în luna septembrie frumoasa vârstă de 73 de ani.

1 thought on “Doliu în lumea medicală. Medicul Viorica Condor s-a stins din viață

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut