octombrie 7, 2022

Doliu în Armata sălăjeană

Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” este în doliu după decesul fulgerător al Sergentului Adrian Gui.

Militarul din Șimleu Silvaniei împlinise la data de 5 martie 37 de ani, era căsătorit și avea o fetiță de opt anișori. Adrian Gui activa în cadrul Batalionului 315 Artilerie ,,Simion Bărnuțiu” și a decedat joi seara în urma unui atac de cord suferit în timpul unei partide de fotbal.

”Militarii și personalul civil contractual din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă <Silvania> își exprimă profundul regret la trecerea în neființă a colegului nostru. A fost un profesionist desăvârșit, un militar responsabil, corect și devotat instituției. ntregul colectiv al Regimentului 69 Artilerie Mixtă ,<Silvania> transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate și își exprimă regretul pentru pierderea camaradului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul oficial al Regimentului.

1 thought on “Doliu în Armata sălăjeană

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.