octombrie 3, 2022

Doi tineri, din Rus si din Simleu, au fost prinsi la volan fara permis

Politistii din Rus s-au sesizat vineri, 20 ulie, din oficiu cu privire la faptul ca un tânar de 18 ani, din Fântânele Rus, a condus prin localitate un autoturism fara a poseda permis de conducere. Oamenii legii i-au intocmit tanarului dosar penal.

rn

Dupa numai doua zile, duminica, 22 iulie, în jurul orei 18.00, politistii de la Sectia 7 Politie Rurala Nusfalau, au oprit pentru control, în localitatea Port, pe DN 19 B, o masina condusa de un tânar de 30 ani, din Simleu Silvaniei. Politistii au constatat ca tanarul nu avea permis de conducere, asa ca i-au intocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.