Doi sportivi de la SCM Zalău, campioni naționali la judo

În perioada 12-13 noiembrie, la Izvorani, a avut loc Campionatul Național de Judo, eveniment organizat de Federația Română de Judo.

Competiția s-a desfășurat în Sala Polivalentă a Complexului Sportiv Olimpic, iar la start s-au adunat în jur de 100 de sportivi din toată țara. Sport Club Municipal Zalău a fost reprezentat de doi sportivi, ambii reușind să obțină rezultate foarte bune.

Ionuț Gabriel Cuibuș și Cristian Goron s-au încoronat campioni naționali în proba de kime no kata, la categoria seniori.

”Pentru noi a fost o competiție reușită. Ne bucurăm foarte mult pentru aceste rezultate obținute și ne fac să muncim și mai mult pentru a obține alte performanțe notabile”, a spus Ionuț Gabriel Cuibuș, coordonațorul Secției de judo de la SCM Zalău.

De remarcat este faptul că cei doi sportivi de la SCM Zalău și-au apărat cu succes titlul național la judo, obținut în 2021.

În perioadă următoare, pentru sportivii de la SCM Zalău urmează două competiții la Satu Mare și Arad.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut