septembrie 21, 2023

Doi soferi, pasibili de inchisoare

0

Doi conducatori auto au fost sanctionati, joi, 19 martie, de catre politisti, ambii comitand grave incalcari ale legislatiei privind circulatia pe drumurile publice. Astfel, C. Ioan, de 52 ani, din localitatea Pusta, conducea un autoturism marca Dacia pe strada Gh. Doja din Cehu Silvaniei, fara a avea permis de conducere.
Al doilea sofer depistat de politistii rutieri este C. Mihai, de 25 ani, din Zalau, care conducea autoturismul proprietate personala pe Bulevardul M. Viteazul din municipiu, desi masina era neinmatriculata si avea numar fals de inmatriculare.
Cei doi sunt cercetati in stare de liberate pentru comiterea infractiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere (fapta ce se poate pedepsi cu inchisoare de la 1 la 5 ani), respectiv “punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat”, infractiune ce se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 3 ani, a precizat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut