Doi respinși și un absent la concursul pe postul de șef al Direcției Corp control din Primăria Zalău

A fost încă o zi de marți cu ghinion pentru pretendenții la această funcție…

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea postului de director executiv al Direcției Corp control din cadrul Primăriei Zalău a avut un deznodământ surprinzător, am putea spune. Din cei trei candidați care au trecut inițial de etapa selecției dosarelor, unul a lipsit, iar ceilalți doi au fost respinși.

Proba scrisă s-a desfășurat marți, 8 noiembrie, iar rezultatele au fost afișate în aceeași zi. Candidatul cu numărul de dosar 80568/10.10.2022 a primit 29,50 puncte, iar candidatul cu numărul de dosar 83113/18.10.2022 a fost notat cu 32,50 puncte, ambii find declarați respinși.

Candidatul cu numărul de dosar 84810/24.10.2022 a lipsit de la examen. De altfel, acesta și-a manifestat dorința de a candida pe ultima sută de metri, chiar în ziua în care expira perioada de depunere a dosarelor.

Dacă rezultatele afișate nu se vor schimba după depunerea eventualelor contestații, cea de-a treia probă a concursului, interviul, nu se va mai susține.

A fost a doua încercare eșuată pentru a găsi un director executiv la Direcția corp control din cadrul Primăriei Zalău. La primul concurs, organizat în luna iulie, tot într-o zi de marți, s-au prezentat doi candidați. Aceștia au primit 55, respectiv 29 de puncte, fiind declarați respinși. Cel mai probabil, municpalitatea va scoate din nou la concurs, în perioada următoare, postul deținut în prezent de Laurențiu Ghiuruțan, desemnat director interimar în luna martie 2021.

3 Replies to “Doi respinși și un absent la concursul pe postul de șef al Direcției Corp control din Primăria Zalău”

  1. Desființați naibii postul. Cetățenii ar fi mai câstigați. Sau se vrea că cel interimar (dar incompetent pentru funcție) să încaseze leafa cu toate sporurile unui director plin ?

  2. Asta e noul mod de operare al conducerii pesediste din primarie pentru parasutarea pilelor pesediste pe posturi. Au folosit aceeasi metoda la posturile de la cinematograful Scala. Organizeaza 3-4 concursuri sa lase aparenta de corectitudine. La urma ajunge cine trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *