octombrie 5, 2022

Doi ofiteri tineri în rândul jandarmilor salajeni

Succes în cariera si în viata personala

rn

În urma promovarii concursului organizat de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Salaj, în vederea ocuparii posturilor vacante de Ofiter Specialist II Tehnologia Informatiei din cadrul Serviciului Comunicatii si Tehnologia Informatiei si Ofiter Specialist II Administrarea Patrimoniului Imobiliar si Protectia Mediului din cadrul Serviciului Logistic, prin încadrare directa din sursa externa, dl. Fati Alin Mihai si dl. Crisan Ioan Florin, au fost chemati în activitate, prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 29 iunie 2018.

rn

În ziua prezentarii la unitate, într-un cadru festiv, acestia au depus juramântul militar acordându-li-se gradul militar de maior, respectiv capitan.

rn

La concursul pentru ocuparea postului de Ofiter Specialist II Tehnologia Informatiei din cadrul Serviciului Comunicatii si Tehnologia Informatiei, desfasurat în data de 2 martie 2018, au participat un numar de 4 candidati, iar la concursul pentru ocuparea postului de Ofiter Specialist II Administrarea Patrimoniului Imobiliar si Protectia Mediului din cadrul Serviciului Logistic, desfasurat în data de 9 martie 2018, au participat un numar de 20 de candidati.

rn

Cei doi ofiteri sunt salajeni si au familie si copii. Mr. Fati Alin Mihai, este din simleu Silvaniei, de profesie inginer IT, nascut la 17.02.1979, este casatorit si are un copil.

rn

Cpt. Crisan Ioan Florin, este din Zalau, de profesie inginer constructor, nascut la 19.07.1981, este casatorit si are 2 copii. Zilele acestea îsi va serba ziua de nastere ocazie cu care îi uram si noi La multi ani cu sanatate si multe realizari, atât personale cât si profesionale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.