septembrie 23, 2023

Doi medici din Spitalul Județean, în arestul preventiv al IPJ Sălaj

3

Perchezițiile procurorilor sălăjeni la Spitalul Județean de Urgență Zalău, de la începutul lunii noiembrie, s-au repetat și miercuri, 14 noiembrie, și s-au soldat cu reținerea, pentru 24 de ore, a doi medici chirurgi pediatri.

Medicii Horia Jidveianu și Ioan Așchilean au fost duși în arestul IPJ Sălaj.

Biroul de presă al IPJ Sălaj, în urma solicitării noastre, ne-a rugat să ne adresăm Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj în acest caz.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au confirmat pentru Graiul Sălajului reținerea celor doi chirurgi și în cursul zilei de joi se va reveni cu detalii.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Zalău au confirmat și ei pentru Graiul Sălajului faptul că în cursul zilei de miercuri au avut loc noi percheziții.

La începutul lunii noiembrie, atât reprezentanții SJU Zalău, cât și procurorii, au confirmat descinderea de la spital, precum și faptul că au ridicat, de pe o secție, mai multe înscrisuri și documente într-un dosar ce are ca obiect luare de mită.

3 thoughts on “Doi medici din Spitalul Județean, în arestul preventiv al IPJ Sălaj

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut