septembrie 24, 2023

Doi investitori interesati de U.E.

0

Primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, a atras atentia cetatenilor asupra riscului pe care il prezinta cantitatile mari de zapada existente pe versanti, in cazul unei incalziri bruste a vremii. “Daca s-ar incalzi brusc, anumite zone ale orasului ar putea fi inundate. Tocmai de aceea, personalul Directiei de Administrare a Domeniului Public a demarat lucrari de curatare a Vaii Zalaului si a unor zone din oras. Pentru a nu exista probleme, rugam firmele din zona industriala, care dispun de santuri si rigole, sa le curete”, a spus edilul sef, in cadrul conferintei de presa de ieri.
Capilnasiu a facut referire si la intentia de privatizare a Uzinei Electrice (U.E.), dezvaluind ca, pana in prezent, doua companii s-au aratat interesate de a achizitiona de la Consiliul Local pachetul majoritar de actiuni. “Ne dorim sa gasim cat mai repede un investitor pentru furnizorul de agent termic din municipiu, altfel vor exista greutati de functionare. Una dintre firmele care si-au manifestat interesul pentru pachetul majoritar are in plan sa faca investitii mai mari, nu doar legate de Uzina Electrica”, a precizat primarul, fara a face publice numele societatilor in cauza.
Cat despre articolul “Primaria Zalau, obligata sa ramburseze un cadou de 75.000 de euro”, publicat in editia noastra de ieri, seful municipalitatii a tinut sa precizeze ca suma ar fi fost, oricum, insuficienta pentru construirea unui bazin de inot: “Ar fi ajuns pentru partea de proiectare. Intrucat la nivel national exista un program ce vizeaza amenajarea de astfel de bazine, nu avea sens sa mai facem un proiect. Ne-ar fi fost utili pentru accese, racorduri etc.” Cu toate acestea, Radu Capilnasiu nu considera ca banii au fost risipiti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut