Doi candidați pentru postul de șef la ISU Sălaj

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs postul de șef al ISU Sălaj. Examenul constă într-un interviu, după o evaluare medicală și psihologică în prealabil, și întocmirea unui proiect managerial, care condiționează, de altfel, participarea la proba interviului.

Candidatul trebuie să aibă gradul militar de maior, studii superioare, cel puțin 13 ani vechime în muncă în instituții din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, precum și 3 ani vechime în funcții de conducere.

Proba interviului este programată în 21 februarie, la sediul IGSU din capitală.

În baza informațiilor postate pe site-ul IGSU, au fost depuse două dosare de participare la concurs. Potrivit unor surse neoficiale, ambii candidați sunt din cadrul ISU Sălaj.

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj a fost preluată de lt.col. Adrian Dobocan, la momentul respectiv prim adjunct, în decembrie 2020, odată cu plecarea fostului șef, Adrian Chichișan – general de brigadă cu o stea, la București, pentru a ocupa funcția de adjunct al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

About Author

One Reply to “Doi candidați pentru postul de șef la ISU Sălaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *