Doi angajati de la Asistenta Sociala amendati pentru parcare pe locurile rezervate persoanelor cu handicap

Doi angajati de la Asistenta Sociala  amendati pentru parcare pe locurile  rezervate persoanelor cu handicap

Saptamana trecuta a fost saptamana amenzilor aplicate de Politia Locala pentru parcare fara drept pe locurile rezervate persoanelor cu handicap amenajate chiar la intrarea in sediul DGASPC Salaj, pe strada Unirii, adica institutia care se ocupa de persoanele cu dizabilitati.

Surpriza a fost insa ca in doua cazuri, parcarea destinata persoanelor cu handicap a fost ocupata chiar de angajati ai DGASPC, care au fost amendati cu cate 200 de lei. Una din amenzi a fost data in 9 martie, la numai trei zile dupa ce un alt angajat de la DGASPC a fost sanctionat de Politia Locala pentru ca parcase pe un loc destinat celor cu handicap.
Violeta Milas, directorul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Salaj, ne-a transmis, dupa primul ca, ca angajatului DGASPC Porumb Dragos i s-a adus la cunostinta ca este obligatoriu sa afiseze la parcare legitimatia de persoana cu handicap. Violeta Milas spune ca toti angajatii pe care ii are in subordine au fost informati privind regimul de parcare pe locurile destinate persoasnelor cu handicap. Aceasta spune ca institutia nu are parcare proprie si ca in acest sens au fost facute mai multe sesizari, dar nu au fost luate in seama. Indiferent ca are sau nu parcare DGASPC, aici vin multe perone cu handicap, iar cele doua locuri rezervate lor ar trebui sa le stea la dispozitie.
In afara sanctiunilor aplicate angajatilor DGASPC, politistii locali au mai aplicat in 6 martie o amenda unui cetatean care a parcat si el fara drept pe locurile destinate celor cu handicap din fata DGASPC. Au verificat si locul de parcare destiant persoanelor cu handicap din fata Consiliului Judetean Salaj, care, s-a dovedit de asemenea ocupat abuziv de un autoturism care nu avea afisata o legitimatie de persoana cu handicap. Si in acest caz, s-a dat o amenda de 200 de lei. Antetie unde parcati, pentru ca Politia Locala Zalau are ’n plan o actiune privind parcarea ilegala pe locurile destinate celor cu handicap, iar amenda este cuprinsa ’ntre 200 de lei si 2.000 de lei.

 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *