septembrie 28, 2023

Documente necesare cand te adresezi Primăriei

0

Pentru că in ultima perioadă a crescut numărul solicitărilor pentru eliberarea de acte in vederea executării lucrărilor de branşamente ale imobilelor la reţeaua de apă şi canalizare menajeră, viceprimarul municipiului Zalău, Sojka Atila, informează cetăţenii că pentru eliberarea actelor necesare, in funcţie de solicitare, au nevoie de anumite documente. Astfel, pentru Certificat de Urbanism, conform Legii 50/1991, trebuie depuse: cerere tip (formularul F1 – cerere care cuprinde date de identificare a solicitantului, elemente de identificare a imobilului pentru care se solicită emiterea certificatului de urbanism, respectiv localitatea, număr cadastral şi număr de carte funciară), elemente care definesc scopul solicitării (planuri cadastrale/topografice, plan de situaţie şi incadrare in zonă – cu viza O.C.P.I., planul cadastral de pe orofotoplan, extras de carte funciară – actualizat, documentul de plată a taxei de eliberare a certificatului de urbanism – copie).
Actele care sunt necesare pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare sunt: certificatul de urbanism – copie, dovada titlului asupra imobilului – teren şi/sau construcţii, extrasul de plan cadastral, extrasul de carte funciară – la zi, documentaţia tehnică – in două exemplare (un exemplar vizat spre neschimbare se returnează beneficiarului), avizele, acordurile solicitate prin certificatul de urbanism. Cetăţenii se pot adresa Companiei de Apă Someş pentru proiectare şi execuţia lucrărilor de branşări la conductele de apă şi canalizare, după care se vor adresa serviciului de specialitate din cadrul primăriei pentru obţinerea certificatului de urbanism şi a autorizaţiei de construire.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut