Doar meteorologii pot ghici cat circulam pe bulevardul decopertat in zona industriala

Doar meteorologii pot ghici  cat circulam pe bulevardul  decopertat in zona industriala

Primarul spune ca si el circula zilnic prin zona, zalauanii trebuie sa se simta consolati si razbunati

rn

Bulevardul Mihai Viteazul se afla deja de cateva saptamani in lucru, pentru reabilitare pe portiunea dintre gara si benzinaria MOL. Si cum un santier pe singura artera pe care poti intra in Zalau din directia zonei industriale este o pacoste mare, singura speranta este sa dureze putin.
De cand au inceput lucrarile de decopertare, primim zilnic telefoane de la cetateni, cum ca isi strica autoturismele prin denivelarile lasate in urma decopertarilor, ca se lucreaza prea lent, ca n-au mai fost muncitorii prin zona de o saptamana.
Am luat legatura primarul municipiului Ionel Ciunt, pentru a afla ce se intamlpa cu reabilitarea bulevardului. "Decopertam in continuare. Nu avem ce face. Pe vreme de ploaie nu s-a putut decoperta, de asta dureaza atat de mult", explica primarul.
Ionel Ciunt spune ca va aduce un utilaj mult mai mare pentru frezare, dar si ca muncitorii au si alte puncte de lucru in Zalau, nu pot sta toti doar la lucrarile de la bulevard. Dar afirma si ca de saptamana viitoare va incepe asfaltarea acolo unde s-au facut lucrarile de frezare.
"Vrem sa terminam cat mai repede. Si eu circul zilnic pe carosabilul frezat. “ntr-o prima faza, vom asfalta pana la intersectia cu strada Lupului; intentionam sa terminam aceasta parte cat mai repede, in prima parte a lunii iunie. Bineinteles, daca vremea tine cu noi si nu ploua mult", spune primarul.
Noi speram ca primarul circula in zona decopertata cu masina proprietate personala, ca atunci sunt motive temeinice sa se grabeasca.
L-am intrebat pe Ionel Ciunt si despre lucrarile la kilometrul de drum care se repara pe stada Porolissum. Strada a fost largita prim unele parti, s-a lucrat si la planeitate, iar la ora actuala se toarna primul strat de binder.
"Daca timpul este bun, adica daca nu ploua, pana la sfarsitul acestei luni vom finaliza lucrarea pe strada Porolissum, a precizat primarul Ciunt.

rn

 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *