octombrie 3, 2022

Doar maine e liber; vineri, la munca

Maine, joi, 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor, este zi libera prin lege, astfel ca bugetarii se asteptau ca Guvernul sa declare si 25 ianuarie liber, pentru a lega aceste zile de weekend-ul care urmeaza. Guvernul a decis însa ca ziua de vineri sa ramâna una cu progam obisnuit de munca.

rn

În data de 24 ianuarie este sarbatorita Ziua Unirii Principatelor Române, eveniment cunoscut si ca Mica Unire. Pe 5 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza a fost ales în unanimitate domn al Moldovei, iar la 24 ianuarie 1859 este ales si domn al {arii Românesti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.