noiembrie 29, 2022

Doar locul VI pentru CSS Zalau

Etapa a I-a a Campionatului National de lupte pe echipe, destinata juniorilor I, a fost una mai putin reusita de CSS Zalau care a ocupat in final doar locul sase. Competitia a avut loc la Sfantu Gheorghe in perioada 27-28 martie, la care au participat echipe din toata tara. Acest loc ar putea califica echipa pregatita de Jan Pantea in turneul final, daca in ultimele trei etape, tinerii luptatori vor reusi sa termine pe primele sase locuri.
CSS Zalau a participat cu urmatorii sportivi:
Szolontay Szabalcs (foto), la categoria 50 kg, a terminat concursul pe pozitia a III-a. Mihai Danga, la categoria 55 de kg a incheiat si el competitia tot pe locul al treilea. Bogdan Sandulescu, la categoria 60 kg a avut o comportare modesta si nu s-a clasat in primii zece. La categoria 66 kg, Murany Szolt a terminat intrecerea pe locul noua. La categoria 74 kg, Otilo Sabo si Adrian Pop au ocupat locul sapte. Tudor Sarca, la 84 de kg, a avut o evolutie buna si numai nesansa a facut ca in final sa incheie concursul pe pozitia a III-a, fiind foarte aproape de primele doua locuri. La 96 de kg, Adrian Muresan a obtinut locul cinci, iar Baptan Sergiu, la 120 de kg, a terminat pe locul noua competitia.
La finalul acestei saptamani la Odorheiul Secuiesc se va disputa Finala Campionatului National de juniori II, la care participa si CSS Zalau cu 10 sportivi. Cu sanse la medalii se vor afla sportivii Szolontay Szoblacs si Sergiu Baptan. Antrenorul sportivilor Jan Pantea ne-a declarat ca spera de la acesti doi sportivi sa obtina o medalie. “Mergem la Odorhei cu gandul numai la medaliile puse in joc. Sper ca Szolontay si Baptan sa cucereasca o medalie pentru ca se afla intr-o forma buna, dar orice este posibil”, a conchis Jan Patea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *