octombrie 3, 2022

Doar 73 locuri de munca

Tot mai putine locuri de munca. In aceasta saptamana, potrivit ofertelor agentilor economici, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj sunt 73 locuri de munca vacante. Conform informatiilor primite de la Florica Breban, purtatorul de cuvant al agentiei, in domeniul serviciilor sunt 16 locuri, iar in industria confectiilor – 57.
Pentru persoanele cu studii superioare sunt patru posturi de asistent manager, inginer electroenergetician (2), si inginer masini hidraulice si pneumatice. Restul locurilor de munca sunt pentru persoanele cu studii medii, in meseriile: confectioner imbracaminte, mecanic auto, sudor, vopsitor auto, tinichigiu carosier, hornar-cosar, femeie de serviciu etc. Cei interesati de locurile de munca pot obtine mai multe informatii la sediul agentiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.