decembrie 9, 2022

Dj AYA – o tânara de 21 de ani din Zalau va mixa la Untold

Kiss FM începe saptamâna cu anunturi importante! DJ-ita care va mixa pe scena de la UNTOLD, back to back cu Partydul Kiss FM, este AYA! Tânara câatigatoare este din Zalau si are 21 de ani! AYA va mixa pe aceeasi scena pe care vor urca si alte nume mari precum Armin van Buuren, Robbie Williams si Martin Garrix!

rn

„Pasiunea mea pentru muzica a început înca din copilarie, a fost mai mult o traditie de familie. si tatal meu este DJ! Am început cu dansul, iar pe parcurs am descoperit pasiunea mea pentru zona de DJing. Primul meu eveniment a fost într-un club din Zalau, unde am fost si rezident aproape un an. Practic mi-am început cariera acasa, la mine în oras, iar apoi am fost chemata sa pun muzica în tot felul de locatii si la tot felul de petreceri”, a povestit AYA pentru cei de la Kiss FM. „Untold ar fi primul meu festival! Chiar le ziceam prietenilor ca vreau ca primul meu Untold sa fie cel în care eu sa pun muzica, sa fiu pe scena si uite ca mi s-a îndeplinit acest vis”.

rn

Printre DJii ei preferati se numara câteva nume importante din industria muzicala, iar cu doi dintre ei ne întâlnim si la UNTOLD – Armin van Buuren si Martix Garrix.

rn

AYA va deschide festivalul UNTOLD si va mixa pe Main Stage, back to back cu Partydul Kiss FM! Ne vedem acolo pe 1 august! Nu uita ca înca te poti înscrie în concursul Party Charter, pentru a câstiga un abonament la UNTOLD si un bilet de avion spre Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *