Distracție și veselie la școala din Ortelec

Elevii Școlii Gimnaziale “George Coșbuc” și colegii lor de la Şcoala Gimnazială “Porolissum” Zalău s-au bucurat, joi, de o după-masă însorită, plină de culoare, veselie și energie, în cadrul proiectului “Promovăm valorile olimpismului prin educație și mișcare”, susținut financiar din bugetul Consiliului Județean Sălaj prin Programul de finanțare a activităților sportive, de tineret și recreative.

În curtea unității de învățământ din cartierul Ortelec, școlari mai mici și mai mari au dansat, s-au bucurat, au învățat despre importanța mișcării în creșterea și dezvoltarea lor și s-au luat la întrecere în probele de alergare. Participanții au fost răsplătiți cu medalii, diplome și tricouri.

În acest an, Consiliul Județean Sălaj finanțează 100 de proiecte sportive, de tineret și recreative, cu suma totală de 480.000 de lei. Conform contractului, beneficiarii proiectelor de finanțare vor furniza finanțatorului, cu cel puțin cinci zile înainte de desfășurarea activităților, informații relevante cu privire la acestea (anunț privind data, ora și locul desfășurării, modificări apărute etc.)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.