Distracție pe gheață, mașinuțe și târg de Crăciun, la Zalău Value Centre. Sfântul Andrei aduce multă voie bună și bunătăți

Miercuri, prima zi a minivacanței de 1 Decembrie, se deschide Târgul de Crăciun din parcarea Zalău Value Centre. Odată cu bunătățile pe care sălăjenii din toate colțurile județului le pot găsi aici, se dă startul și distracției la patinoar, la mașinuțele, trenulețul și spațiile de distracție pregătite cu drag atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

La patinoar, începând cu ora 12.00, vă așteaptă o gheață perfectă, desfășurată pe 500 de metri pătrați, iar anul acesta, pe lângă patinele pe care le puteți închiria în cazul în care nu dispuneți de patine proprii, gazda vă pune la dispoziție și magicii ursuleți polari.

Așadar, miercuri, 30 noiembrie, de la ora 12.00, sunteți așteptați să dansați pe gheață, mai ales că e și zi de sărbătoare – Sfântul Andrei, Ocrotitorul României, dar și prima zi a minivacanței de început de decembrie.

O alegere perfectă de îmbinare a mișcării și distracției poate fi același patinoar de la Value Center și de Ziua Națională, la fel ca în fiecare zi, până în luna ianuarie, chiar dacă Târgul de Crăciun va fi deschis numai până în Ajunul Crăciunului.

Nu doar pe gheață va fi distracție, ci și la mașinuțe, la trenuleț sau în zona de food&drinks. Pentru că vremea tot mai rece din decembrie și ianuarie nu va fi un impediment în calea distracției și bunei dispoziții. Din contră, atmosfera va fi încinsă de gustul și mirosul ceaiului și ciocolatei calde, al vinului fiert și delicioaselor coptături specifice acestei perioade.

Programul patinoarului și al parcului de distracții este de la 10.00 dimineața, până seara la orele 23.00.

Gazdele vă vor ține informați cu toate modificările și tarifele pe pagina de facebook Patinoar Zalău, unde veți avea disponibil și regulamentul de funcționare și de utilizare a echipamentelor, pentru ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Lasă magia iernii și a sărbătorilor să te cuprindă și vino să petreci momente minunate la Târgul de Crăciun și în parcul de distracții!

One Reply to “Distracție pe gheață, mașinuțe și târg de Crăciun, la Zalău Value Centre. Sfântul Andrei aduce multă voie bună și bunătăți”

  1. Targ de Craciun organizat in Zalau de catre “Produs de Cluj” si la care producatorii salajeni nu au acces!! Frumos va sta, ce sa zic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *