Distracție la săniuș pentru zălăuani

0
3286

Sute de zălăuani au luat cu asalt în week-end dealurile din preajma municipiului și Meseșul, unde și-au croit, ah-hoc, pârtii pentru săniuș.

Într-un oraș în care posibilitățile de petrecere a timpului liber se limitează la un mini-patinoar și, eventual, plimbări în aer liber, zăpada căzută în ultimele zile a fost o adevărată mană cerească pentru cei care și-au dorit o distracție de sezon.

Așa încât, cu sănii mai mici sau mai mari sau chiar cu „clasicii” saci de plastic, zălăuanii s-au bucurat din plin de zăpadă, sâmbătă şi duminică, în ciuda temperaturilor scăzute.

Dată fiind ziua scurtă în această perioadă a anului, nu puţini au fost cei care au găsit o soluţie şi pentru această problemă, continuând distracţia la săniuş sau la „pungă” şi după lăsarea întunericului, la farurile maşinilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.