septembrie 28, 2022

Disputa politica in Consiliul Local

Consilierul pedelist Adrian Margin l-a acuzat pe Radu Capilnasiu ca politizeaza pagina web a Primariei si a transformat sedinta extraordinara de vineri in… disputa politica.
Site-ul Primariei Zalau a fost motiv de scandal la sedinta extraordinara de Consiliu Local care a avut loc vineri. Consilierul Adrian Margin – PDL – a cerut introducerea pe ordinea de zi a unei discutii cu privire la site-ul Primariei (www.zalausj.ro), considerand ca primarul l-a folosit in interes propriu prin postarea unei luari de pozitii in care argumenta ca programul guvernamental „Cosul de solidaritate” pentru pensionari este o cheltuiala ineficienta, raspunzand implicit argumentelor aduse de reprezentantul puterii, deputatul PDL Lucian Bode.
Adrian Margin sustine ca este o luare de pozitie politica la un program guvernamental si la declaratii facute de presedintele PDL Salaj Lucian Bode. „Este inacceptabil! Site-ul a fost creat sa se publice ceea ce produce Primaria si Consiliul Local, nu pozitiile politice ale primarului”, a spus Adrian Margin. Consilierul PDL s-a aratat indignat de faptul ca in timp ce cauta proiectele de hotarare pentru sedinta extraordinara de vineri a dat peste pozitia exprimata de primarul Capilnasiu. „Presa este una, site-ul este alta! Sa ne dezicem de acest incident, nu sa folosim bani publici pentru a ne razboi politic. Cineva ar trebui sa-si ceara scuze si sa retraga comunicatul respectiv de pe site”, a mai spus Margin.
La interventia consilierului PDL au incercat sa raspunda si presedintele de sedinta – Eugen Pop – si viceprimarul Daniela Cota. „Este dreptul primarului sa publice tot ce tine de activitatea sa si a institutiei pe care o conduce”, a spus Eugen Pop. Pe de alta parte, viceprimarul Daniela Cota a spus ca „deputatul Lucian Bode a atacat primul, atat pe primar cat si Primaria”, dar Adrian Margin i-a replicat sec: „Nu v-am cerut parerea!”. Tot pe marginea acestei teme de discutie a intervenit si deputatul liberal Mirel Talos, prezent la sedinta de vineri, care a fost solicitat de Adrian Margin sa suplineasca absenta primarului Radu Capilnasiu. Deputatul Talos a explicat ca punctul de vedere al primarului priveste o masura guvernamentala care are efecte directe asupra administratiei locale din mai multe puncte de vedere – la nivel administrativ, de buget si de transformare a activitatii in una comerciala.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.