octombrie 4, 2022

Dispare vacanta dintre semestre, iar anul scolar incepe la 9 septembrie

Anul scolar 2019 – 2020 va incepe in 9 septembrie, cu o saptamana mai devreme decat de obicei, a anuntat ieri, marti 19 februarie, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu.

rn

Elevii vor avea 15 saptamani de cursuri in primul semestru si 20 in cel de-al doilea semestru.
Vacanta intersemestriala va fi inclusa in perioada vacntei de iarna, pe perioada sarbatorilor, din 21 decembrie 2019 – duminica pana in 12 ianuarie 2020. Pana acum, elevii au beneficiat si de vacanta intersemestriala, in perioada 2 – 10 februarie, care in noua structura a anului scolar dispare.
Anul scolar se va incheia in 12 iunie 2020. Pentru clasele de final de ciclu de invatamant liceal, anul scolar va avea 33 de saptamani si cursurile se incheie pe 29 mai. Pentru clasa a VIII-a, anul scolar se incheie pe 5 iunie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.