Directorul tehnic de la AJF Salaj a fost amendat dupa ce a fost protagonistul unui scandal in Simleu

Directorul tehnic de la AJF Salaj  a fost amendat dupa ce a fost  protagonistul unui scandal in Simleu

Directorul tehnic de la Asociatia Judeteana de Fotbal Salaj (AJF), Dan Lucaciu, detine si functia de antrenor al echipei Cetatea Buciumi, care evolueaza in Liga a IV-a Salaj. 

rn

“nainte de Pasti, Dan Lucaciu a fost amendat si suspendat cinci etape, dupa ce a fost protagonistul scandalului de la meciul dintre Simleu Silvaniei si Cetatea Buciumi.
Meciul a avut loc pe 30 martie, la Simleu Silvaniei, acolo unde echipa condusa de Dan Lucaciu, Cetatea Buciumi, a fost umilita cu scorul de 5 – 0.
Imediat dupa terminarea meciului, furios pe deciziile brigazii care a oficiat meciul, Lucaciu a intrat nervos in vestiarul arbitrilor, pe care i-a injurat ca la usa cortului. Lucaciu a fost in cele din urma potolit de catre cei de la Buciumi.
Dan Lucaciu era deja suspendat in momentul in care a intrat in vestiarul arbitrilor si nu avea dreptul sa se afle in incincta terenului de fotbal. El mai avea de executat o etapa de suspendare, dupa ce inainte cu doua etape a primit un cartonas rosu.
Comisia de disciplina a hotarat ca directorul tehnic de la AJF Salaj sa fie suspendat cinci etape si amendat.

rn

Dan Lucaiu isi recunoaste faptele

rn

Dan Lucaciu ne-a declarat ca isi recunoaste faptele, dar ca a decis sa protesteze in acest mod pentru ca a devenit bataia de joc a arbitrilor.
"Dupa meci am intrat in cabina arbitrilor, unde le-am reprosat mai multe grseli de arbitraj. Si vi le spun. La 0-0 nu ne-a dat un 11 metri clar, apoi a gresit iar in detrimentul nostru. La golul doi dat de Simleu, a fost in acea faza un fault pentru noi, pe care nu ni l-a acordat, iar arbitrul a recunoscut apoi la AJF ca a gresit. Tot in acea faza, un jucator de la Buciumi a vazut cartonas rosu. Nu cred ca am ajuns bataia de joc a arbitrilor din Salaj. Am mai avut si un gol anulat, cand, in loc de 2 – 0, putea sa fie 2-1, dar aceste greseli au facut ca meciul sa se termine scor 5 – 0", ne spune Dan Lucaciu.

rn

Presedintele AJF Salaj nu va lua nicio masura

rn

Daniel Sabou, presedintele AJF Salaj, ne-a declarat ca nu va lua nicio masura impotriva lui Lucaciu, deoarece acesta a comis acele fapte in calitate de antrenor al echipei din Buciumi, nu ca oficial al AJF.
"Dan Lucaciu nu a participat la meci ca oficial al Asociatiei Judetene de Fotbal Salaj ci din postura de antrenor al echipei din Buciumi, de aceea nu am ce masuri sa iau impotriva lui", ne spune Daniel Sabou.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *