Direcţia Silvică vinde lemne de foc

0
1405

Direcţia Silvică Sălaj a anunţat că vinde celor interesaţi lemn de foc din diverse specii, asigurând totodată şi transportul materialului lemnos.

Potrivit unui anunţ postat pe contul oficial de Facebook, lemnul este pus la dispoziţie de Ocolul Silvic “Măgura” din Şimleu Silvaniei, din speciile fag, stejar, salcâm, carpen etc, preţul de vânzare fiind de 334 de lei pentru un metru cub, transportat la beneficiar.

“Transportul lemnului de foc la beneficiari se face cu mijloace auto moderne, putându-se efectua descărcarea acestuia piesă cu piesă, în locurile indicate de beneficiar. Volumul masei lemnoase, pe un transport, este de 3 mc/ beneficiar sau 6 mc/ beneficiar”, se arată în anunţul menţionat.

Mai multe informații se pot obține la tel. 0260676359, e-mail: osizvoare@yahoo.com, izvoarelebarcaului@zalau.rosilva.ro sau la sediul Ocolului Silvic din Şimleu Silvaniei, Str. Nufărului Nr. 1/A.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.