Direcţia Silvică vinde lemne de foc

0
929

Direcţia Silvică Sălaj a anunţat că vinde celor interesaţi lemn de foc din diverse specii, asigurând totodată şi transportul materialului lemnos.

Potrivit unui anunţ postat pe contul oficial de Facebook, lemnul este pus la dispoziţie de Ocolul Silvic “Măgura” din Şimleu Silvaniei, din speciile fag, stejar, salcâm, carpen etc, preţul de vânzare fiind de 334 de lei pentru un metru cub, transportat la beneficiar.

“Transportul lemnului de foc la beneficiari se face cu mijloace auto moderne, putându-se efectua descărcarea acestuia piesă cu piesă, în locurile indicate de beneficiar. Volumul masei lemnoase, pe un transport, este de 3 mc/ beneficiar sau 6 mc/ beneficiar”, se arată în anunţul menţionat.

Mai multe informații se pot obține la tel. 0260676359, e-mail: osizvoare@yahoo.com, izvoarelebarcaului@zalau.rosilva.ro sau la sediul Ocolului Silvic din Şimleu Silvaniei, Str. Nufărului Nr. 1/A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.