Diplome de excelență pentru bibliotecarii sălăjeni

Reprezentanții bibliotecilor comunale și orășenești din județ au avut, marți, 31 ianuarie, o întâlnire cu președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Evenimentul a inclus și un moment festiv, în cadrul căruia președintele administrației județene a înmânat diplome de excelență pentru întreaga activitate foștilor bibliotecari de la Nușfalău – Somogyi Vengli Judith și Sălățig – Ionel Peter, recent ieșiți la pensie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De asemenea, pentru cei 25 de ani dedicați cărții, a oferit o diplomă de apreciere Floricăi Popiț, de la Biblioteca Publică Bocșa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Biblioteca are un rol deosebit în dezvoltarea societății și, în primul rând, în formarea și educarea copiilor și tinerilor noștri. Știu că misiunea dumneavoastră este una dificilă, în special în mediul rural, un motiv în plus pentru a ne exprima recunoștința față de toată munca depusă în comunitățile în care activați ca slujitori ai cărții. Vă felicit din inimă, vă doresc multă sănătate și să vă bucurați de ani mulți alături de cei dragi”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

În cadrul întâlnirii s-a discutat și despre inițiativa Consiliului Județean Sălaj, în calitate de lider de parteneriat, de a depune împreună cu Biblioteca Judeţeană “I.S. Bădescu” Sălaj și cu UAT-uri din județ, un proiect de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, pentru renovarea a trei biblioteci comunale și dotarea altor 29 cu computere și echipamente tehnice, în vederea digitalizării acestora și a dezvoltării de competențe digitale în rândul cetățenilor.

One Reply to “Diplome de excelență pentru bibliotecarii sălăjeni”

  1. Oare șeful administrației când a împrumutat o carte de la bibliotacă ? N-am întrebat când a citit. Are o plăcere nebună de a se trage în poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *