Luni, 30 octombrie, s-au împlinit 3 ani de când Consiliul Județean Sălaj este condus de Dinu Iancu-Sălăjanu.

La alegerile din 2020, liberalul a obţinut circa 39% din voturi, fiind votat de 38.466 de sălăjeni.

A fost urmat de candidatul PSD, Florin Florian, cu aproape 30% din voturi (29.249 de alegători), şi cel al UDMR, Robert Szilagyi, cu 20,8 % din voturile exprimate (20.500 de alegători).

Dinu Iancu-Sălăjanu a preluat preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj după 16 ani în care instituţia a fost condusă de social-democratul Tiberiu Marc, care nu şi-a mai dorit un nou mandat.

“Dragi sălăjeni, astăzi se împlinesc trei ani de când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Sălaj, prilej pentru a vă mulțumi pentru încrederea și susținerea acordate în toată această perioadă.

Alături de dumneavoastră, întreaga echipă din Consiliul Județean – căreia îi sunt recunoscător pentru dăruire și profesionalism – depune eforturi continue în misiunea de a reclădi Sălajul și a-l pune cu adevărat pe harta dezvoltării României.

Mulțumirile mele se îndreaptă și spre instituțiile subordonate, pentru implicare și devotament.

Împreună și încrezători în potențialul comunității noastre, demonstrăm că și ÎN SĂLAJ SE POATE!”, este mesajul transmis de președintele Consiliului Județean la împlinirea a trei ani de mandat.