Dinu Iancu-Sălăjanu, în finala X-Factor România 2021

1

Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, i-a purtat noroc italianului Nick Casciaro, marele câștigător X-Factor România, ediția 2021.

În finala competiției muzicale, transmisă în 23 decembrie, concurentul italian de la X Factor 2021 a avut parte de un duet formidabil cu Dinu Iancu-Sălăjanu. Cei doi artiști, acompaniați de cor și de Andrei Calancea la fluier, au interpretat melodiile ”Ciobănaş cu 300 de oi” și ”Funiculì, Funiculà”.

Sursa foto:Facebook, XFactor Romania

”Bravo, Nick! Ai fost extraordinar și ai cântat atât de frumos în limba română! Iubesc foarte mult țara ta și te provoc să cântăm împreună o melodie în italiană”, a spus pe scena X-Factor Dinu Iancu-Sălăjanu.

Ideea duetului între cei doi artiști a fost a Loredanei și a fost de bun augur pentru italianul Nick Casciaro.

La ultima înfruntare înainte de Finală, Loredana a decis să fie reprezentată de tânărul Nick Casciaro. Mentorul s-a gândit la un duet inedit între finalistul său și Dinu Iancu-Sălăjanu. Loredana a ales o piesă românească pentru tânărul italian, la repetiții, fiind uimită de faptul că Nick „are un accent impecabil în limba română”, scria a1.ro.

Italianul Nick și sălăjeanul Dinu au reușit să ridice audiența în picioare iar, la final, italianul să fie declarat marele câștigător al celei de-a zecea ediții X-Factor România, în urma votului telespectatorilor.

1 thought on “Dinu Iancu-Sălăjanu, în finala X-Factor România 2021

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut